Dit zeggen klanten over IHB Loopbaanadvies

Simone van Maurik  |  Interieur ontwerpster Hospitality
“Met meer zelfvertrouwen en een logisch gevoel van ‘ja natúúrlijk is dit mijn weg’ stap ik altijd weer op de fiets naar huis. Ik werk nu 8 maanden met Imca en ik zie er elke keer reikhalzend naar uit. Onze sessies zijn intensief, wat ik wil, vol met inzichten, wat ik wil, humor, waar ik niet zonder kan. En wat heel fijn is: Imca luistert. En dat is een eigenschap die ervoor zorgt dat ze weet en begrijpt wat er bij je speelt, hoe het voor je voelt en wat je nodig hebt voor je werk, je ontwikkeling en welke stappen je dolgraag, hoe eng soms ook, wilt nemen. Ze is ook eerlijk en laat je zien wat je zelf misschien nog niet wilt of kunt erkennen. Vervolgens beweeg je met logische stappen door haar programma. En passant neemt ze de engheid weg zodat je kunt buigen en niet hoeft te barsten.

Er wordt gewerkt, maar passend bij jouw tempo en persoonlijkheid. En wat fijn dat je ook als deelnemer attent wordt gemaakt op de dingen die je al kunt en zelf over het hoofd ziet. Want er zijn vergeten competenties die je ergens in een la had gestopt. Imca haalt ze eruit en geeft ze je in een mooie verpakking zó weer mee voor je toekomst.
Hoe zeg je dat ook alweer als je voelt dat het klopt. Dat het klikt. Dat er iets stroomt. Dat dingen, oh hoe geruststellend, op de juiste plek vallen… Flow. Een dergelijk staat van zijn waarin je gaat, doet en beweegt en je het idee hebt dat het werkelijk ergens heen gaat. Je doel.
Zou een gewoon dankjewel volstaan? Wel weet ik van Imca dat ik zelf ook gééf als ik bij onze sessies opveer uit mijn stoel, geniet en groei. Dat is voor haar denk ik de mooiste beloning. Wat een mooie ontmoeting, dus toch gewoon dankjewel Imca!”

Apolonia Verschoor

Apolonia Verschoor |  sociaal makelaar senioren
“Imca heeft enige workshops verzorgd voor de vrijwilligers van het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van Buurtkracht. Zij bereidt zich zeer goed voor en informeert zich goed zodat zij weet wat voor groep zij voor zich heeft. Zij is een deskundig en een vriendelijke integere persoonlijkheid. De cursisten gaven haar in een evaluatie allemaal een dikke voldoende.”

AndreaAndrea Pastoor-Nell  | haarstylist
“Imca heeft mij heel fijn begeleid als loopbaancoach. Zij heeft mij door een aantal sessies mijn passie en levensweg laten hervinden.
Iedereen die worstelt met een loopbaan vraagstuk adviseer ik zeker om met Imca contact op te nemen.”

Renata Hofstee  |  jobcoach/trainer
“Als loopbaancoach heeft Imca mij ondersteund. Zij doet haar werk met veel passie en heeft veel inlevings- vermogen. Zij geeft vaak een praktische en professionele oplossing. In 2015 werkten wij samen als ambulant coach bij VidL dit was voor mij een positieve, inspirerende tijd.
Qua afspraken is Imca makkelijk bereikbaar en zijn afspraken zo gemaakt!”

Irene Lopes Medina  |  projectleider
“Na het bericht dat ik mijn baan zou kwijtraken werd ik gedwongen om tot bezinning te komen. Wat wilde ik eigenlijk nu doen? Imca bood mij deze geweldige kans om bij haar een loopbaancoachingstraject te volgen. Middels dit traject zouden we samen een ontdekkingsreis maken van wat ik leuk vind, wat mijn kwaliteiten zijn en welke functie hierbij passen. Door dit coachingtraject heb ik veel gekregen: inzicht in mijn kunnen en wat ik wil; helderheid in mijn plannen om mijn doelen te bereiken en welke prioriteiten ik wanneer moet stellen. Dit resulteerde in het vinden van 3 banen! Imca heeft mij gecoacht om de juiste baan te kiezen waar ik al mijn kwaliteiten in kwijt kan en waar ik genoeg uitdaging in kan vi

nden. Deze ontdekkingsreis met Imca is voor mij bijzonder geweest. Niet alleen de bestemming is mooi namelijk het vinden van een baan maar ook de reis hier naar toe was heel bijzonder! Bedankt Imca!”


Jenny Dekker  |  verpleegkundige

Het traject dat ik met Imca heb doorlopen is loopbaanadviesvoor mij zeer waardevol geweest.   

Imca is heel positief ingesteld. Dat is heel fijn. Zij neemt ruim de tijd voor je. Tijdens de gesprekken laat Imca je goed nadenken over bepaalde zaken. Dit traject heeft er voor gezorgd dat ik nu weet wie ik wil zijn en wat voor werk bij mij past. De woorden RELAX en MEERKLEURIG zijn nu mijn houvast en laten mij terugdenken aan de fijne gesprekken die ik met Imca heb gehad.
Bedankt hiervoor Imca.
Wat mij betreft een echte aanrader!!